неділя, 05 липня 2009 11:15

Газзаєв пообіцяв ще докупити в "Динамо" новачків

Газзаєв пообіцяв ще докупити в "Динамо" новачків

Після закінчення зустрічі з "Локомотивом" наставник "Динамо" (2:3 на користь москвичів) Валерій Газзаєв привітав з перемогою свого колегу Юрія Сьоміна, а потім прокоментував гру.

- Матч сподобався. Обидві команди показали хорошу гру. У другому таймі ми повністю домінували, створили декілька небезпечних моментів, у тому числі і пенальті, а в кінці зустрічі напросилися на гол. Але і помилки, звичайно, були. Я всього вісім днів працюю з командою, є над чим працювати.

- Наскільки оптимальним був цей склад?

- Він далекий від оптимального. Ми пробуємо гравців на різних позиціях, в різних поєднаннях. У цих контрольних матчах нам необхідно визначитися із стартовим складом. Звичайно, вже є певні позначки, є гравці, які розглядаються як "стартові". Проте залишаються позиції, які необхідно підсилювати.

- Спадок від Юрія Сьоміна залишився хороший?

- Зараз у нас дуже багато травмованих. Особливо серед центральних захисників. Діакате і Михалик, два провідних гравця, повернуться тільки пізно восени. Травмований Несмачний, тільки почав набирати колишню форму Гусєв. А в цілому команда боєздатна, висококласна. Я задоволений відношенням гравців до роботи. Є молоді футболісти, сьогодні вийшли Хачеріді і Ярмоленко, діями яких залишився задоволений.

- Прокоментуйте гру новачків.

- Проти "Локомотива" вийшов центральний захисник Алмейда. Ще не знаю ступінь пошкодження його ноги, але в цілому його грою я залишився задоволений.

- Ще будуть новачки?

- Звичайно, нам потрібно посилюватися до Ліги чемпіонів.

- Для вас це був звичайний контрольний матч, або щось більше?

- До провідних команд національної першості завжди прикована особлива увага. Була дуже хороша гра, динамічна. Відповідним був і настрій гравців.

- "Локомотив" сподобався?

- "Локомотив" змінюється. Особливо в першому таймі команда виглядала дуже добре.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв пообіцяв ще докупити в "Динамо" новачків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі