неділя, 05 липня 2009 10:38

"Динамо" Газзаєва програло Сьоміну

"Динамо" Газзаєва програло Сьоміну

На сьогоднішній день "Динамо" і "Локомотив" мають багато спільного. Окрім тренерів Юрія Сьоміна і Бориса Ігнатьєва, гравці Родольфо і Малхаз Асатіані. Всі вони раніше працювали на благо київського клубу, а зараз продовжують кар"єру в Москві. Завжди життєрадісний Родольфо побачивши друзів з "Динамо" відразу став частиною їх компанії.

До речі, бразилець досконало вивчив російську мову, говорить нею майже без акценту. З радістю всім повідомив, що старша дочка вже зовсім доросла, а найближчим часом чекає поповнення в сім"ї, приготували їй сестричку.

У "Динамо" поступово починає визначатися основний склад. З перших хвилин проти "Локомотива" вийшли практично ті ж гравці, що і в другому таймі з "Аксамс-Гетценс". Лише місце Гусєва, який отримав невелике пошкодження на тренуванні, зайняв Нінковіч.

Також через мікротравму в заявку на гру не потрапив Олександр Шовковський. Почесну місію капітана виконав Олександр Алієв. Це дебют півзахисника на такій відповідальній посаді. Цілком можливо, так буде і в офіційних матчах. У першому таймі функції лівого захисника виконував Ярмоленко.

Після перерви тренер випустив Ель Каддурі, а Андрій перемістився в півзахист. Це помітно активізувало гру команди на фланзі. До речі, впродовж матчу багато гравців міняли позиції.

Якийсь час у другому таймі Єрьоменко був правим півзахисником, Вукоєвіч центральним захисником. Валерій Газзаєв експериментує, дивиться різні поєднання гравців, награє тактичні схеми. Контрольні матчі, та ще з такими сильними суперниками, оптимально для цього підходять.

Обидві команди дуже обережно почали матч, першу чверть години пристрілюючись по воротах з дальніх дистанцій. Через дощ і мокре поле така тактика могла бути ефективна, але голкіпери виручали свої команди. Потім гра помітно пожвавилася. Спершу Мілевський з семи метрів замкнув подачу з штрафного Алієва, а в наступній атаці Фалл добив м"яч у ворота після рикошету від удару Сичьова.

Перший тайм хоч і пройшов в рівній боротьбі, але все таки помітною була невелика перевага москвичів. Матеріалізувалася воно за десять хвилин до перерви, коли нерозторопністю захисників киян у воротарському майданчику скористався Фініньо, точно пробивши з декількох метрів.

У другому таймі Валерій Газзаєв провів ряд замін, які позитивно вплинули на гру команди. Насамперед, з"явилося креативність і швидкість з виходом на фланги півзахисту Гіоане і Ярмоленка. Із створених моментів динамівці використали лише один - Гіоане отримав м"яч від Мілевського і обійшовши захисника чітко пробив з десяти метрів.

Реальні шанси відзначитися прогавили Ярмоленко, Корреа, Кравченко, пенальті не реалізував Алієв. Подібне марнотратство підопічні Юрія Сьоміна не пробачили, покаравши на останніх хвилинах.

Кравченко зачепив у штрафній Гатагова, а Сичьов чітко виконав удар з 11-метрової позначки. Окрім поразки, хай і в товариському матчі, настрій динамівцям зіпсувала вимушена заміна Леандро Алмейди. Після єдиноборства з нападаючим новачок команди відчув біль у нозі і залишив поле. Вердикт лікарів стане відомий найближчим часом.

Обговорювати гру свого колишнього клубу Юрій Павлович категорично відмовився, провівши загальний аналіз поєдинку: "Важливий контрольний матч, рівна гра. "Динамо" не використало свій момент, не забивши пенальті, а ми використали.

Ось і перемогли. Нам не вистачало хворих Білялетдінова, Одемвінге, Торбінського. Спасибі "Динамо", що в таких погодних умовах пройшов матч. Бойовий, напружений, гравці з повагою ставилися один до одного. У нас блискуче зіграв Дмитро Сичьов, що багато в чому зумовило результат матчу".

Контрольний матч

"Динамо" - "Локомотив" - 2:3 (1:2).

Голи: Мілевський (20), Гіоане (58) - Фалл (21), Фініньо (36), Сичьов (89, з пенальті).

"Динамо": Богуш, Бетао (Ель Каддурі, 46), Хачеріді, Алмейда (Фашан, 77), Ярмоленко, Вукоєвіч, Єрьоменко, Алієв - кап (Кравченко, 77), Нінковіч (Гіоане, 46), Гільєрме (Корреа, 46), Мілевський.

"Локомотив": Гільєрме, Родольфо - кап, Дюріца, Кузьмін, Янбаєв, Глушаков (Асатіані,70), Дуймовіч, Кочиш, Сичьов, Фініньо (Гатагов, 67), Фалл (Мінченков, 65).

Нереалізований пенальті: Алієв (65).

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" Газзаєва програло Сьоміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі