субота, 24 квітня 2010 12:58

Шлюб форварда "Мілану" тривав лише 9 місяців

Шлюб форварда "Мілану" тривав лише 9 місяців

Всього дев"ять місяців тривало спільне життя 20-річного бразильського форварда "Мілана" Алешандре Пато і його судженої Стефані Бріто.

Причиною розлучення стали загули футболіста, заради якого його дружина кинула все в рідній Бразилії і переїхала до нього в Італію. Пато вже покинув свою квартиру в Мілані і останнім часом живе в готелі в очікуванні процесу розлучення.

Зірка "Мілана" і збірної Бразилії одружився з актрисою Бріто в липні 2009 року. Гламурне весілля, яке відзначалося на пляжі Копакабани зібрало 250 гостей і коштувало близько півмільйона доларів.

Проте ідилія у відносинах швидко закінчилася. За словами знайомих, криза у відносинах відбувся тоді, коли Алешандре був травмований і часто разом з Роналдіньо проводив час у нічних клубах. Сварка відбулася після одного з вояжів, коли Пато був застуканий Бріто в одному з розважальних закладів разом з красунями.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Шлюб форварда "Мілану" тривав лише 9 місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі