неділя, 09 червня 2019 12:06

"Син де Брьойне швидко росте" – в Англії обговорюють поцілунок Зінченка

"Син де Брьойне швидко росте" – в Англії обговорюють поцілунок Зінченка
Зінченко зустрічається з Владою Щегловою

Традиційно після матчів збірної України на очі вболівальників "Манчестер Сіті" потрапляє відео дій Зінченка в "синьо-жовтій" футболці. Вони обговорюють гру Олександра.

Цього разу у спільноті прихильників Сіті створили аж три теми, присвячені українцю. В першій з них захоплюються нарізкою його гри проти Сербії:


Найпопулярніші коментарі наводить "Футбол-24"

– Дайте йому довготривалий контракт. Вважаю, що Зінченко – наша покращена версія Мілнера, який може закрити будь-яку позицію. Я завжди говорив, що, якщо він навчиться ідеально грати лівого захисника, це дуже позитивно вплине на весь його футбол. Зараз це проявляється в сміливій грі у відборі, а атакувальні навички там були завжди на рівні.

– Цей хлопчина – дійсно один з найкращих проспектів у світі. Якщо, звичайно, його ще можна називати проспектом.

– Пацан не витрачає час на дурниці – він сконцентрований на своїх цілях і нікому не дозволяє збити себе з правильного шляху.

– Обожнюю дивитися на гру Зінченка за Україну. Наскільки ж він прекрасно виглядає в їхньому півзахисті. Сподіваюся, колись ми дочекаємося його на цій позиції в Сіті.

– Не можу стверджувати, що Зінченко здатен закрити в нас позицію опорника, але дуже сподіваюся, що він отримає свій шанс. Їде в збірну, робить там абсолютно все правильно – і повинен отримати за це винагороду.

У іншій темі фани чемпіонів Англії оцінюють яскраві трюки Олександра.

Найпопулярніші коментарі:

– Народ, це лише питання часу.

– Цікаво, чи отримає він шанс на позиції Фернандінью, коли Менді набере форму. Хотілося б побачити його в більш природній ролі.

– Просто звір!

– Який батько (Кевін де Брьойне, – прим.), такий син, навіть номери однакові – 17.

– Люблю цього типа. Прогрес, прихильність до клубу та дивовижний талант.

Найбільший резонанс у мережі викликала післяматчева витівка Олександра Зінченка. Герой дав коментар репортеру каналів "Футбол 1/2" Владі "Седан" Щегловій, а потім смачно поцілував її на камеру в щоку. Студія, де перебував Андрій Шевченко, була шокована.


Епізод обговорюється не лише в соцмережах, а й у популярних ЗМІ. Користувачі жартують, що "малюк де Брьойне (у Кевіна нещодавно народився син) підріс", і відзначають завзятість Олександра в справах з жінками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна втоптала Сербію в газон – 5:0

Збірна України у п'ятницю, 7 червня, перемогла збірну Сербії з рахунком – 5:0. Олександра Зінченка було визнано одним із кращих гравців зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «"Син де Брьойне швидко росте" – в Англії обговорюють поцілунок Зінченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі