понеділок, 29 серпня 2016 13:36

Шевченко довикликав Ротаня до збірної України

Шевченко довикликав Ротаня до збірної України

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко викликав до розташування національної команди центрального хавбека Руслана Ротаня.

Раніше Шевченко говорив, що поки що не розраховує на Ротаня як на гравця збірної України. Бо він довго не мав ігрової практики, перебуваючи у статусі вільного агента.

Кілька днів тому Руслан повернувся у "Дніпро", який залишив влітку, маючи намір перейти до іншого клубу. Однак переговори з усіма зацікавленими клубами зірвалися, через що він знову став футболістом "синьо-біло-блакитних".

Склад команди з 31 футболіста на стартовий поєдинок відбірного турніру Кубка світу-2018 проти Ісландії наставник назвав напередодні.

Згодом Шевченко викликав до розташування "жовто-синіх" правого захисника "Динамо" Миколу Морозюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не забудьте взяти дітей" - Шевченко запросив уболівальників на відкрите тренування збірної України

Матч з Ісландією відбудеться у понеділок, 5 вересня, на НСК "Олімпійський" за порожніх трибун через дискваліфікацію УЄФА.

34-річний Ротань грає за "жовто-синіх" із 2003 року, за цей час провівши у футболці команди 85 поєдинків, в яких забив 7 голів. На останньому чемпіонаті Європи хавбек не був основним футболістом збірної. Тільки в третьому матчі проти Польщі (0:1) він вийшов у старті.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко довикликав Ротаня до збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі