четвер, 01 червня 2017 13:04

Шевченко довикликав на матч з Фінляндією ще трьох гравців

Шевченко довикликав на матч з Фінляндією ще трьох гравців
Віктор Циганков уже викликався до табору національної збірної в минулому році, саме на матч з Фінляндією, який його команда виграла, 1:0. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко викликав трьох футболістів, які попередньо були в резервному списку кандидатів до національної команди.

Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України (ФФУ).

Іван Петряк із луганської "Зорі", Віктор Циганков з київського "Динамо" і Артем Довбик із "Дніпра" доповнять 23 гравців, яких викликали раніше - для підготовки до матчу кваліфікаційного раунду Кубка світу-2018 проти Фінляндії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко прокоментував вибір гравців на найближчі матчі збірної

Вся команда збереться в готелі Platium, розташованому в селищі Козин під Києвом, 2 червня. Цього дня о 18:30 розпочнуть відкрите тренування "синьо-жовтих" на НСК "Олімпійський".

Виїзний поєдинок проти збірної Фінляндії відбудеться 11 червня в місті Тампере. Початок о 19:00. Перед цим наша команда зіграє товариський поєдинок з Мальтою 6 червня в Австрії.

На даний момент збірна України посідає в групі 3-є місце, маючи 8 очок. Фінляндія з одним очком розташувалась на 5-й сходинці, випереджаючи аутсайдера Косово лише за додатковими показниками.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко довикликав на матч з Фінляндією ще трьох гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі