середа, 02 жовтня 2013 17:41

"Шахтар" переміг "МЮ" в Юнацькій Лізі чемпіонів
10

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Донецький "Шахтар" переміг англійський "Манчестер Юнайтед" з рахунком 2:1. Такий результат матчу 2-го туру групового етапі Юнацької Ліги чемпіонів, в якій беруть участь команди U-19.

Поєдинок розпочався о 15:00 на полі РСК "Олімпійський". Вхід на трибуни вільний. Стюарди ретельно перевіряють вболівальників, просять відкрити сумки. Фанів "МЮ" відправляють у сектор за воротами. Серед них не тільки англійці, але й грузини, росіяни, українці, узбеки. Більшість з символікою клубу.

"Насправді мені не дуже цікавий цей матч, - розповідає Тоні з Манчестера. - Просто потрібно якось вбити час до вечора. У Донецьку немає куди піти. А от цей чоловік у чорному капюшоні ходить на всі матчі "МЮ" - першої команди, дубля, молодіжки. Працює таксистом. Коли він на виїзді, то просить когось його замінити".

Сьогодні у Донецьку весь час моросить. Температура повітря +6. У сидіннях назбиралась вода, тому вболівальники стоять. Емоційно реагують на події матчу. Дехто курить. Стюарди англійською просять не палити. Сивий чоловік гасить сигару. Хтось з англійців помічає пожежну машину. Жартує, що зараз їх обляють водою, якщо хтось закурить.

На 3-й хвилині "Шахтар" відкриває рахунок. Це Зінченко подав зі штрафного з правого флангу. За м'яч боролися кілька футболістів і гравець "МЮ" головою зрізав м'яч у свої ворота.

"Мойєс - на вихід", - жартують англійські фани.

Перший тайм закінчується перемогою господарів. Відзначимо, що команду "МЮ" тренує Нікі Батт, а один із його помічників - Пол Скоулз.

На 76-й хвилині гравці "МЮ" зрівняли рахунок. Головою відзначився Вілсон, який був швидшим за голкіпера "Шахтаря" Сарнавського. "Червоні дияволята" почали тиснути на ворота "гірників" і здавалося, що другий гол от-от назріє. Але гравці "Шахтаря" зібралися і за три хвилини до кінця основного часу вирвали перемогу. Зубков забив з-під двох захисників точно у кут воріт.

Подивитися гру юнацьких команд прийшло кілька тисяч уболівальників. Серед присутніх було чимало дітей. Не всі команди української прем'єр-ліги можуть похвалитися такою відвідуваністю.

Відзначимо, що матчі у Юнацькій Лізі чемпіонів проводять без гімну турніру та решти атрибутів, які супроводжують поєдинки на дорослому рівні.

Тепер слово за основними складами. "Шахтар" та "МЮ" зіграють о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" переміг "МЮ" в Юнацькій Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі