середа, 02 жовтня 2013 13:40

"Я вже третю пару прогулюю" - фанати кілька годин чекали на футболістів "МЮ"

"Я вже третю пару прогулюю" - фанати кілька годин чекали на футболістів "МЮ"
Автобус, яким "МЮ" пересувається Донецьком ФОТО: Gazeta.ua

Більше трьох годин вболівальники чекали на вихід футболістів англійського "Манчестер Юнайтед" з готелю. Відзначимо, що сьогодні у Донецьку падає дощ і досить низька темпаратура. Фанати переступають з ноги на ногу та ховають руки у кишені. Від дощу захищаються капюшонами.

"Я вже три години тут, - розповідає донецький студент. - Коли "Шахтар" грав з дортмундською "Борусією" у минулому сезоні, то всі гравці вийшли з готелю на прогулянку. Я сфотографувався з ким хотів."

"А я після цього тиждень лежав з температурою", - доповнює хлопця друг.

"Ну, коли ж вони вийдуть? Я вже третю пару прогулюю", - каже хлопець із шарфиком "МЮ".

Більшість вболівальників мають шарфики та футболки "манкуніанців". Чимало з присутніх вчора зустрічали команду в аеропорту. Хваляться один одному фотографіями з футболістами та автографами.

"Відіч нормально російською говорить, - каже хлопець у капюшоні, - Ми до нього підійшли, а він нам каже "по очереди". Своя людина!"

Хлопці курять. Дехто п'є каву. Її можна купити у переході неподалеко від готелю

"Йдемо поїмо. Я вже зголоднів". - просить хлопець своїх друзів.

"Ти шо? А як пропустимо? Коли така команда ще приїде. Терпи", - заспокоюють товариша.

Біля 12 години автобус під'їжджає до готелю. Близько сотні вболівальників утворюють живий коридор. До футболістів їх не пускають працівники міліції.

Фанати викрикують імена і прізвища футболістів, які виходять з готелю. Гравці одягненні у тренувальну форму. Кагава, Гіггз, Евра зупиняються, щоб дати автографи. Останнім в автобус заходить наставник "червоних дияволів" Девід Мойєс. Його зустрічають радісними вигуками.

Автобус повіз команду на РСК "Олімпійський". Там команда проведе тренування.

Також сьогодні на цій арені зіграють свій матч Юнацької Ліги чемпіонів команди "Шахтаря" U-19 та "МЮ" U-19.

Перші команди зіграють свій поєдинок на "Донбас Арені" о 21:45. Кажуть, квиток номіналом 80 гривень спекулянти продають за 600 гривень.

Зараз ви читаєте новину «"Я вже третю пару прогулюю" - фанати кілька годин чекали на футболістів "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі