понеділок, 14 листопада 2011 14:36

"Шахтар" хоче розплачуватися за Даміао два роки - ЗМІ

"Шахтар" хоче розплачуватися за Даміао два роки - ЗМІ

Донецький "Шахтар" зробив пропозицію клубу "Інтернасіонал" з Порто Алегре про придбання форварда Леандро Даміао. Сума, запропонована за гравця, становить 40 мільйонів євро, правда, виплатити їх покупець пропонує не відразу, а кількома траншами протягом двох років. Про це пишуть бразильські джерела.

Агент ФІФА Сабатіні Дуранте прокоментував новину для сайту forza-roma.com.

"Чи правда, що "Шахтар" запропонував 40 мільйонів? Так, я це підтверджую. Футболіст думає над цією пропозицією, оскільки хоче перейти в клуб з традиціями. "Малага", яка влітку готова була викласти 25 мільйонів, такою при всій повазі не є," - сказав Дуранте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Даміао? Нісенітниця повна" - Палкін

Нагадаємо, гендиректор "гірників" Сергій Палкін спростував інформацію про пропозицію Даміао.

"Бачив в інтернеті я цю статтю. Ну, що сказати - дурниця повна! - реакція Сергія Палкіна. - Не потрібен він нам - ні за 40, ні за 30, ні за 15 мільйонів. Бразильці просто "нагрівають" це ім'я, щоб "Мілан" у результаті зробив якомога вигіднішу пропозицію.

Вони вже навчилися красиво продавати футболістів, тому діють перевіреними методами, втягуючи нас у цю історію. Ми, звичайно, цього футболіста знаємо, ми за ним стежили, контролюємо і зараз, але повірте - ніяких пропозицій по ньому ми не робили".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" хоче розплачуватися за Даміао два роки - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі