четвер, 12 березня 2009 22:04

"Шахтар" грав із ЦСКА на рівних, але програв (ВІДЕО)

"Шахтар" грав із ЦСКА на рівних, але програв (ВІДЕО)
Перший тайм пройшов із невеликою перевагою української команди, яка перетворилася на гол уже з перших хвилин.

На 4-й хвилині Рац на лівому фланзі атаки змістився ближче до центру і небезпечно перекидав Акінфєєва, який однією рукою перевів м"яч на кутовий.

На 13-й хвилині Адріано після розіграшу кутового зміг пробити по воротам ЦСКА з восьми метрів - м"яч пролетів над поперечиною.

На 31-й хвилині Фернандіньо вивів Адріано на побачення з голкіпером ЦСКА, той одразу ж пробив впритул по воротам метрів із восьми, нажаль м"яч пролетів вище воріт Акінфєєва. Українська команда, піймавши кураж, завершувала майже усі свої атаки ударами по воротам, тоді як у ЦСКА гра не йшла - армійці допускали багато браку в передачах і програвали центр поля.

У перерві Зіко провів заміну, випустивши замість Рахиміча Павла Мамаєва. Зібравшися, армійці додали в атаці, і вже на 49-й хвилині Резван Рац, щоб стримати Мілоша Красіча збив того у штрафній "Шахтаря" - пенальті, який реалізував Вагнер Лав. Гра пішла на зустрічних курсах.

Ближче до кінця матча "Шахтар" влаштував справжній штурм воріт ЦСКА.

На 57-й хвилині Щенніков на лінії штрафної зробив "накрутив" захисників гірників і міг вийти один на один із голкіпером суперника, але його корпусом відтіснив гравець гостей і удар у армійця не вийшов.

На 66-й хвилині донецький клуб виконував штрафний біля воріт армійців Юрій Жирков зіграв у стінці рукою, і отримав жовту картку, яка позбавила півзахисника можливості взяти участь у матчі-відповіді.

Ближче до кінця матча "Шахтар" влаштував справжній штурм воріт ЦСКА, але піти від поразки не зумів.

Матч-відповідь 1/8 фіналу Кубка УЄФА "Шахтар" - ЦСКА відбудеться 19 березня.

uefa.com, news.livesport.ru


Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" грав із ЦСКА на рівних, але програв (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі