четвер, 08 лютого 2007 12:27

Сафін вважає Росію аутсайдером в матчі з Чилі

  Збірна Росії з Кубком Девіса
Збірна Росії з Кубком Девіса

В п"ятницю в Чилі стартує матч першого кола Кубка Девіса з тенісу, в якому господарі кортів приймуть діючого володаря трофея - збірну Росії, повідомляє Газета.ру.

Один з лідерів російської збірної Марат Сафін, 27 років, вважає, що його команда є аутсайдером в цьому поєдинку.

- Збірна Чилі буде фаворитом в майбутньому матчі, - заявив Сафін. - По-перше, вони грають удома, а, по-друге, Фернандо Гонсалес знаходиться в прекрасній формі, підтвердженням чого є його вихід у фінал Відкритого чемпіонату Австралії.

Сафін, який допоміг збірній Росії в грудні 2006 року удруге в історії країни завоювати Срібну салатницю, впевнений, що головні неприємності його команді завдасть саме Гонсалес, який на даний момент займає друге місце в чемпіонській гонці Асоціації тенісистів-професіоналів (АТП).

- Фернандо Гонсалес вкрай незручний суперник для будь-якого тенісиста, і щоб виграти у нього, потрібно докласти максимум зусиль. Разом з тим, це завдання не можна назвати нездійсненним.

Зараз ви читаєте новину «Сафін вважає Росію аутсайдером в матчі з Чилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі