четвер, 12 березня 2009 11:34

Роналдо розігрався не на жарт: гол у другому матчі поспіль

Роналдо розігрався не на жарт: гол у другому матчі поспіль

Колишній форвард збірної Бразилії з футболу Роналдо забив за свій новий клуб "Корінтіанс" в другому матчі поспіль. Про це повідомляє Associated Press. У грі з "Сан-Каетано" (2:1) Роналдо вийшов на поле в основному складі і на 50-ій хвилині забив переможний гол. На 76-ій хвилині форвард, що недавно відновився після серйозної травми, був замінений.

Матч "Корінтіанса" з "Сан-Каетано" відбувся в рамках чемпіонат штату Сан-Паулу. Клуб Роналдо займає в цьому турнірі друге місце. Лідером чемпіонату штату є "Палмейрас".

Свій перший гол за "Корінтіанс" 32-річний Роналдо забив 8 березня в грі з "Палмейрасом" (1:1). За тиждень до цього форвард дебютував у складі нового клубу після 13-місячної відсутності на полі.

Роналдо отримав серйозну травму коліна в лютому 2008 року в матчі чемпіонату Італії "Мілан" - "Ліворно". Влітку 2008 року термін контракту форварда з "Міланом" закінчився, і Роналдо зайнявся пошуками нового клубу. На початку грудня нападаючий уклав угоду з "Корінтіансом", повідомляє lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Роналдо розігрався не на жарт: гол у другому матчі поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі