понеділок, 22 червня 2015 10:39

"Реал" порадив Бенітесу схуднути

"Реал" порадив Бенітесу схуднути
"Реал" підписав з Бенітесом трирічний контракт sports.ru

Керівництво мадридського "Реала" рекомендувало головному тренеру команди Рафаелю Бенітесу зайнятися схудненням. Про це повідомляє AS.

Зайвою вагою іспанського фахівця перейнявся президент "королівського клубу" Флорентіно Перес. Уточнюється, що він приділяє велику увагу іміджу і зовнішньому вигляду як гравців, так і членів тренерського штабу. Щоб фахівця не висміювали вболівальники, клубне керівництво дало йому рекомендацію позбутися зайвої ваги.

Бенітес був призначений на посаду головного тренера "Реала" 3 червня. Клуб уклав з 55-річним фахівцем контракт терміном на три роки. Річний оклад іспанця становить чотири мільйони євро. Попереднім місцем роботи Бенітеса був італійський "Наполі", він також тренував міланський "Інтер", англійські "Челсі" і "Ліверпуль". На чолі червоних Бенітес став переможцем Ліги чемпіонів - 2004/2005.

Під час роботи в Англії тренер часто ставав об'єктом жартів через свою зайву вагу. Англійські вболівальники називали Бенітеса "жирним іспанським офіціантом".

Зараз ви читаєте новину «"Реал" порадив Бенітесу схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі