понеділок, 10 серпня 2009 14:20

"За 20 днів вирішимо питання з переходом Шевченка" - Суркіс

"За 20 днів вирішимо питання з переходом Шевченка" - Суркіс

Як тільки нападаючий "Челсі" Андрій Шевченко приїде до Києва, з ним обговорюватиметься питання про перехід у "Динамо", заявив президент київського клубу Ігор Суркіс.

"Повірте, я все одно від свого не відступлю і поверну Андрія до Києва", - запевнив Суркіс. "Якщо лондонці будуть готові його відпустити, ми з Андрієм про все домовимося. Я думаю, що для нього головне зараз не гроші, а гра", - додав він.

"До закінчення заявочного періоду на матчі Ліги чемпіонів і чемпіонату України у нас є ще 20 днів. За цей час ми це питання вирішимо" - сказав президент "Динамо".

Також Суркис заявив, що не переконуватиме Шевченко перейти в київський клуб. "Він доросла людина, як і я - батько двох дітей. Ми всі прекрасно розуміємо, що існують певні обставини - сім"я і побут. Шевченко звик до іншого життя це основні чинники, які можуть вплинути на його рішення, а не матеріальна сторона питання. Думаю, Андрій вже заробив досить, щоб жити безбідно і спокійно", - підкреслив Суркіс.

Нагадаємо, головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв підтвердив, що в разі переходу до столичної команди нападаючому збірної України, Шевченко буде гарантована постійна ігрова практика.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «"За 20 днів вирішимо питання з переходом Шевченка" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі