четвер, 22 квітня 2010 09:50

"З Австрією та Японією треба викластись по повній" - Тимченко

"З Австрією та Японією треба викластись по повній" - Тимченко

Україна виграла свій другий поєдинок ЧС у першому дивізіоні. Розгромили господарів турніру Голландію - 9:2 (Матвійчук, Касьянчук-2, Бондарєв-2, Міхнов, Шахрайчук, Ісаєнко, Німенко). До речі, голландці не чужі для форварда України Олега Тимченка. Українець у свого часу провів два сезони в клубі "Херенвен Флайерс", який вважався законодавцем мод в голландському хокеї. У складі команди Олег ставав чемпіоном Нідерландів.

"Було приємно, виходячи на лід, чути оплески на свою адресу. Багато хлопців, з якими або проти яких я грав, підходили, запитували, як мої справи, - каже Тимченко. - Чи змінилася збірна Голландії за останній рік? Кістяк залишився тим самим - це натуралізований канадці".

Після першого матчу з Литвою Тимченко отримав приз кращого гравця зустрічі. Данина за красиву шайбу у ворота литовців?

"Навіть не думав про це. Нам важливо було добре почати турнір, відчути смак перемог. А індивідуальні нагороди для мене особливого значення не мають", - говорить Тимченко.

Відносно оцінки рівня Австрії та Японії, які є конкурентами України за путівку в елітний дивізіон, Тимченко вважає, що з цими командами потрібно викладатися по повній.

"У будь-якому випадку, в останніх двох іграх з ними й подивимося, хто є хто", - говорить український хокеїст.

Вчора на турнірі був вихідний, сьогодні Україна грає з аутсайдером Сербією.

За матеріалами Сегодня Спорт

Зараз ви читаєте новину «"З Австрією та Японією треба викластись по повній" - Тимченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі