четвер, 07 травня 2009 14:57

"Шкода Срну, але у Стамбул поїде "Динамо" - Вукоєвич

"Шкода Срну, але у Стамбул поїде "Динамо"  - Вукоєвич

Хорват Огнен Вукоєвич дав інтерв"ю напередодні матчу з "Шахтарем".

- Ми слабо провели першу зустріч. Гірше зіграти просто неможливо, - сказав гравець "Динамо" Огнен Вукоєвич.

- В одній шістнадцятій "Динамо" також зіграло перший матч 1-1 з "Валенсією".

- Так, і пройшло в наступне коло. В Іспанії було 2-2. Ми вважаємо, що шанси як і раніше 50-50. І ми зі Срною теж так думаємо. Він згоден, що шанси рівні, - відзначив Вукоєвич, який в першому матчі за рахунку 1-0 мав хороший шанс забити, але вдарив поряд зі штангою.

- Так, справа була б зроблена. Моє найбільше бажання - отримати золоті медалі в Стамбулі. Мені шкода Срну, але у фінал потрапимо ми, - підсумував Огнен.

Довідка "Gazeta.ua"

Огнен Вукоєвич (хорв. OgnjenVukojevi ; народився 20 грудня 1983 року в Беловаре) - хорватський футболіст, опорний півзахисник київського "Динамо" і національної збірної Хорватії.

За характерну манеру гри Огнен отримав від уболівальників прізвисько Гаттузо. 25 травня 2008 року підписав п"ятирічний контракт з київським "Динамо", в інтерв"ю прес-службі клубу сказав, що віддав перевагу йому перед "Селтіком", "Аяксом" і "Баварією".

З серпня 2007 року регулярно викликається в збірну Хорватії. Дебютував 16 жовтня 2007 року в товариській зустрічі зі збірною Словаччини. У тому ж матчі забив свій перший гол за збірну.

5 травня 2008 року тренер хорватів Славен Біліч оприлюднив склад збірної на чемпіонат Європи 2008, в який під номером 8 був включений Вукоєвич. На чемпіонаті Європи Вукоєвич взяв участь у двох матчах своєї збірної.

За матеріалами Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Шкода Срну, але у Стамбул поїде "Динамо" - Вукоєвич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі