понеділок, 06 липня 2009 14:52

"Шевченко готуватиметься до сезону з "Челсі"" - Анчелотті

"Шевченко готуватиметься до сезону з "Челсі"" - Анчелотті

Головний тренер "Челсі" Карло Анчелотті переговорить з Андрієм Шевченком і спробує знайти оптимальний варіант для клубу і гравця.

"Шевченко - гравець "Челсі" і я хочу з ним переговорити. Андрій прилетить до Лондона 9 липня, і готуватиметься з нами до сезону. Ми поговоримо з ним, і спробуємо знайти оптимальне рішення" - цитує тренера tribalfootball.

Деякі ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що "Челсі" спробує віддати українського форварда в команду "Аль-Гарафа" з Катару. Катарський клуб зацікавлений в придбанні Шевченка, і "Челсі" готовий відпустити українця безкоштовно, не дивлячись на те, що контракт нападаючого діє ще один рік.

Шевченко перейшов у "Челсі" в 2006 році з "Мілана", але не зумів закріпитися у складі лондонської команди. У 2008 році англійський клуб віддав Шевченка в оренду до "Мілана". Після закінчення сезону-2008/09 італійці вирішили не продовжувати угоду з Шевченком.

Нагадаємо, що Шевченком активно цікавиться київське "Динамо".

За матеріалами LiveSport.Ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Шевченко готуватиметься до сезону з "Челсі"" - Анчелотті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі