пʼятниця, 13 березня 2009 11:52

"Шахтар" попив крові Зіко

"Шахтар" попив крові Зіко

Головний тренер московського ЦСКА Зіко після перемоги над донецьким "Шахтарем" (1:0) у першому матчі 1/8 фіналу Кубка УЄФА відзначив, що матч вийшов надзвичайно важким через активні дії суперника.

— Матч був украй важкий. В цьому заслуга "Шахтаря". Добре, що він закінчився нашою перемогою, і я радий, що ми не пропустили. Звичайно, на початку зустрічі ми виглядали не кращим чином, але потім вирівняли гру.

— Чому ЦСКА був такий слабкий на початку матчу?

— Початок видався важким, бо "Шахтар" діяв добре, а у нас були великі діри на полі. На щастя, гравці зібралися і почали діяти компактніше.

— Можна порівняти "Шахтар" з попередніми суперниками ЦСКА в Кубку УЄФА?

— Я не прихильник порівнювати команди, але треба відзначити, що "Шахтар" грає на перемогу в кожному матчі, тоді як та ж "Астон Вілла" концентрується на домашніх матчах.

— Чому сьогодні так непереконливо виглядала лінія атаки?

— Вагнер Лав і Юрій Жирков пропустили деякий час підготовки, тому виглядали не кращим чином. Вони зараз знаходяться не в самих кращих фізичних кондиціях, але, треба відзначити, що саме гравцями атаки був зароблений пенальті. А захисники "Шахтаря" отримали декілька жовтих карток завдяки яким двоє з них не зіграють в у другому матчі.

— Замість дискваліфікованого Жиркова гратиме Еркін?

— Він має найбільші шанси на те, щоб вийти на поле. Але сказати заздалегідь нічого не можна, попереду ще тиждень.

— Чому настільки непереконливо виглядав сьогодні Алан Дзагоєв?

— Думаю, це можна списати на його вік. Його активно опікають а Дзагоєв нервує з цього приводу. Але ми з ним спілкуватимемося на цю тему.

За матеріалами Sportbox.ru, shakhtar.com

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" попив крові Зіко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі