пʼятниця, 13 березня 2009 11:33

Фартовий светр Ахметова не врятував "Шахтар" від поразки

Фартовий светр Ахметова не врятував "Шахтар" від поразки

Майже відразу після завершення сьогоднішнього матчу 1/8 фіналу Кубка УЄФА між ЦСКА і "Шахтарем" у роздягальню до "гірників" зайшов президент донецького клубу Ринат Ахметов. Після цього він поспілкувався з представниками мас-медіа.

— Як ви вважаєте, результат по грі?

— Раз ми програли 1:0… Мені здається "Шахтар" сьогодні грав добре, гідно виглядав, декілька голів ми могли забити в першому таймі, і в другій половині зустрічі теж створювалися напівмоменти.

— Вашій команді не вистачає такого гравця, як Вагнер Лав — гострого небезпечного, який, ледве торкнувшись м"яча, миттєво набирає швидкість?

— Луіс Адріано теж мав можливість забити, вийшов один на один… Він весь час тримав в напрузі оборону суперника.

— Що для "Шахтаря" гірше: те, що він програв, або те, що не забив на виїзді?

— 1:0 — рахунок підступний. У нас таке вже було: ми програли "Зальцбургу" на виїзді 1:0, але вдома виграли 3:1. Знаю точно, що гра-відповідь буде важкою і цікавою. Сподіватимемося, що хлопці покажуть свої кращі якості і боротимуться за вихід команди в наступний етап розіграшу Кубка УЄФА.

— Що ви сказали футболістам в роздягальні після гри?

— Сказав хлопцям, що у нас є шанс. Вони грали добре, шкода, що не забили. Тому потрібно забивати вдома і проходити в наступний раунд.

— Сьогодні ви в тому ж светрі, в якому були одягнені, коли "Шахтар" на своєму полі розгромив "Базель". Це на щастя, на фарт або просто збіг?

— У вас правильні спостереження. Але сьогодні це не допомогло.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Фартовий светр Ахметова не врятував "Шахтар" від поразки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі