середа, 06 травня 2009 17:17

"Помсти Мілевському не буде" - Чигринський

"Помсти Мілевському не буде" - Чигринський

Мірча Луческу на передматчеву прес-конференцію прийшов разом з Дмитром Чигринським. Отже у журналістів була прекрасна можливість отримати відповіді захисника "гірників" з перших вуст.

- Дмитро, той факт, що "Динамо" завтра у будь-якому випадку треба буде забивати, вам полегшує завдання?

- У якому плані спрощує? У нас є нічийний результат після першого матчу. Фактично нічого не змінилося. Кияни так само, як і "Шахтар", грають на перемогу, тому я не бачу в цьому нашої великої переваги.

- Ви переглядали останній матч з "Динамо", коли перемогли 1:0? Не для того, щоб краще вивчити суперника, а для натхнення?

- Ні, ту гру ми не дивилися. Потреби в цьому не було, адже тоді була зовсім інша ситуація, і були певні проблеми у киян. Зараз ситуація зовсім інша, команда змінилася. Швидше, є сенс аналізувати нашу першу гру і взагалі останні ігри "Динамо". А шукати натхнення, думаю, нам потрібно в наших минулих заслугах.

- Ви як обговорюєте минулі матчі? Допустимо, той епізод, коли лежачий на газоні Мілевський б"є позаду Кучера - це перегорнута сторінка? Або він як вплине на ваше відношення до Артема на полі в наступному матчі?

- Зрозуміло, ми спілкуємося. Якщо ви ведете до того, що в цьому матчі буде якась помста, то нічого подібного не буде. Насамперед є установки, які ми повинні виконувати, а для цього потрібна свіжа голова. Такі речі можуть затьмарювати розум, так що волю емоціям не потрібно давати, і особливо в таких важливих іграх. Головне - установка тренера, а не які-небудь особисті амбіції.

- А після таких моментів розмови між футболістами трапляються?

- Звичайно, бувають. А якщо брати конкретно, то я не знаю, чи спілкувалися Кучер з Мілевським. Часто футболісти вітають один одного, міняються футболками. Безумовно, вони добре знайомі один з одним, вони разом грають за збірну. Але чи було у них спілкування після того випадку, не знаю.

- Чи буде підтримка трибун на РСК "Олімпійський" одним з ключових чинників? Погода може бути прохолодною.

- Не думаю, що погода відлякає уболівальників. На єврокубкові матчі команди збирається повний стадіон, упевнений, завтрашній матч не стане виключенням. Навпаки, ми дійшли дуже далеко, і ажіотаж завтра буде - як ніколи. Зрозуміло, ми сподіваємося на підтримку уболівальників.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Помсти Мілевському не буде" - Чигринський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі