середа, 06 травня 2009 11:53

"Динамо" і "Шахтар" вийдуть на матч у фартових футболках

"Динамо" і "Шахтар" вийдуть на матч у фартових футболках

Завтра, 7 травня, в Донецьку відбудеться повторний півфінальний матч Кубка УЄФА між "Шахтарем" і "Динамо" (перший поєдинок в Києві завершився з рахунком 1:1). У столицю Донбасу команда Сьоміна відправиться сьогодні опівдні, а вже увечері випробує поле РСК "Олімпійський", де в четвер і відбудеться гра з "Шахтарем".

У Донецьку "біло-сині" поселяться не в п"ятизірковому гранд-отелі "Донбас Палас", де традиційно зупиняються всі суперники "Шахтаря" по євроматчах, а в скромнішому тризірковому "Атласі". Динамівці давно вподобали цей готель на березі Кальміуса і останнім часом базуються саме тут.

У райдері, який вчора прийшов від "Динамо" в офіс "Шахтаря", кияни для сьогоднішнього тренування, окрім м"ячів, попросили 30 півторалітрових пляшок мінеральної води (по 15 з газом і без), 30 рушників, чай, каву, цукор, фрукти, одноразовий посуд.

У райдері відсутній запит на транспорт. "Напевно, вони приженуть свого автобуса, як це зробили ми", - припустив генсек "Шахтаря" Олександр Черкасов. Проте в прес-службі київського клубу повідомили, що в Донецьку розраховують на наданий господарями бус.

Вчора клуби визначилися з кольорами форми, в якій зіграють в четвер. Динамівці вийдуть на поле у всьому синьому, а їхній голкіпер - у сірому светрі, чорних трусах і гетрах. Гірники ж з"являться в оранжевих футболках, гетрах і чорних трусах, а їхній вартовий воріт - в чорному светрі і чорних шортах з оранжевими гетрами.

В суцільній синій формі кияни грали всі у повторні матчі Кубка УЄФА - з "Валенсією". "Металістом" і "ПСЖ". І у всіх випадках виходили в наступний раунд. Проте фартовість оранжевих кольорів для "Шахтаря" не менш вражаюча - в них вони виграли чотири останні домашні поєдинки в єврокубках із загальною різницею 11:0.

За матеріалами terrikon, dynamo.kiev.ua, "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Шахтар" вийдуть на матч у фартових футболках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі