четвер, 03 вересня 2009 12:49

"Поки у "Ліверпулі" всім задоволений" - Воронін

"Поки у "Ліверпулі" всім задоволений" - Воронін

Нападаючий "Ліверпуля" Андрій Воронін розповів про зміни, які відбулися в прем"єр-лізі за час його відсутності у Великобританії, привітав захисника Дмитра Чигринського з переходом до "Барселони", а також заявив, що планує пробитися в основний склад мерсисайдців.

"У самому чемпіонаті Англії нічого не змінилося. З"явилися нові футболісти, цього року було багато переходів. Зокрема, "Манчестер Сіті" придбав багато виконавців. А так все по-старому. Погода така ж, умови такі ж і чемпіонат такий же.

Чигринський розповідав, що йому дуже сподобалося, як його прийняли в "Барселоні". Та і в цілому, він дуже радий. Звичайно, приємно, що такий перехід відбувся: чим більше наших гравців виступають за кордоном, тим більше в таких клубах, як "Барселона", тим сильніше буде наша збірна, тим досвідченіше будуть її гравці, тим буде краще для українського футболу. Я радий за Діму, радий, що він підписав контракт з найсильнішим на даний момент клубом. Дай бог, щоб він там грав, проявив себе і добився з "Барселоною" таких же успіхів, яких цей клуб добився в минулому сезоні без нього.

У "Ліверпуля" група в Лізі чемпіонів абсолютно прохідна. Треба зібратися і вирішити завдання виходу в плей-офф. У суперниках у нас хороші команди, але нам абсолютно під силу зайняти перше місце. А ось "Динамо", вважаю, потрапило в найсильнішу групу. Про що говорити, якщо киянам доведеться змагатися з "Барселоною" та "Інтером"! Та і з "Рубіном", упевнений, не все буде гладко. Отже, думаю, нас чекає цікава боротьба.

Я хочу грати не по 5-10 хвилин, я хочу грати в основному складі, забивати м"ячі, допомагати забивати своїм партнерам. Все залежить тільки від мене. Чемпіонат в Англії тільки почався. Поки я всім задоволений. Тренуюся, перебуваю в хорошій формі, з тренерським штабом хороші відносини. Отже жодних проблем для себе я поки не бачу", - наводить слова Вороніна Dynamo.kiev.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Поки у "Ліверпулі" всім задоволений" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі