неділя, 09 серпня 2009 11:58

Воронін зіграв за "Ліверпуль" 11 хвилин

Воронін зіграв за "Ліверпуль" 11 хвилин

"Ліверпуль" зазнав чергову поразку в міжсезоння, поступившись іспанському "Атлетіко" з рахунком 1:2 при практично заповнених домашніх трибунах. Підтримати свою команду на "Енфілд Роуд" прийшли 44 100 глядачів, тоді як стадіон вміщає 45 300.

Рахунок на 14-ій хвилині зустрічі відкрив форвард гостей Серхіо Агуеро, а на 32-ій хвилині його партнер по команді Дієго Форлан подвоїв результат. Забити один м"яч мерсисайдцям вдалося тільки за 9 хвилин до фінального свистка - мети досяг удар Лукаса Лейви.

Українець Андрій Воронін вийшов на заміну на 79-ій хвилині (замість Хав"єра Маскерано) і нічим не відзначився.

Команда Рафаеля Бенітеса не дуже впевнено грає в контрольних матчах в поточному міжсезонні. Нагадаємо, що 2 серпня "Ліверпуль" зазнав розгромної поразку від "Еспаньола" - 0:3, а 19 липня поступився віденському "Рапіду" - 0:1. Окрім того, віце-чемпіон Англії зіграв внічию зі скромним "Санкт-Галленом" (Швейцарія, 0:0) та зі збірною Таїланду (1:1). Перемогу "Ліверпуль" здобув тільки над командою Сінгапуру (5:0) і над норвезьким "Люном" - 2:0.

Наступний поєдинок "Ліверпуль" проведе вже в рамках чемпіонату Англії, коли 16 серпня на виїзді зіграє з "Тоттенхемом".

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Воронін зіграв за "Ліверпуль" 11 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі