пʼятниця, 24 липня 2009 10:13

Воронін обзавівся житлом у Ліверпулі

Воронін обзавівся житлом у Ліверпулі

Перш ніж вибрати собі будинок, Андрій з дружиною Юлією подивилися близько 20 особняків. Вибір зупинили на просторому будинку, який знаходиться за 15 хвилинах їзди від бази "Ліверпуля". Про те, наскільки складним був цей вибір, розповіла Юлія Вороніна.

- Юлю, яким критеріям повинне було відповідати ваше нове місце проживання?

- Ми відразу вирішили, що зніматимемо будинок, а не квартиру. Нам вистачило квартири в Берліні. Вибираючи будинок в Ліверпулі, ставили наступні умови: там повинно бути не менше чотирьох спалень і великий сад з літнім майданчиком, щоб вистачало місця для дитячого майданчика. Також мало значення місцерозташування особняка - щоб Андрію було зручно їздити на тренування.

- Довго вибирали?

- Подивилися близько 20 будинків. Річ у тому, що мені не подобається англійський стиль - британці віддають перевагу темним меблям, у них практично все в темних тонах. Мені ж, навпаки, подобаються світлі тони. Півдесятку будинків нас цілком влаштували, але вони були без меблів, а в Англії, щоб замовити меблі, які тобі подобаються, потрібно чекати два-три тижні. Ми такого часу не мали в своєму розпорядженні.

- Але в результаті справилися із завданням?

- Зупинилися на двох варіантах. Один особняк був більший, але звідти чоловікові незручно було їздити на тренування - дорога займала б близько 50 хвилин. Тому віддали перевагу будинку з великим садом. Там навіть верба є. І ялинки. Також невелике штучне озеро, в якому, не повірите, риба якась плаває. Зняли будинок до кінця сезону.

- Майданчик для дітей обладнали?

- Так, Андрій купив великий батут. Сам вже стрибав на ньому. Також купили пару дитячих воріт. Отже футбольна тематика присутня.

- Собаку заведете?

- Привеземо з Одеси - породи лисий пінчер. До Берліна ми його не брали тільки через те, що жили в квартирі. Діти з ним дружать. Поки ж він живе в Одесі з моєю мамою.

- Речі вже розібрали?

- На це витратили тиждень. Спали з Андрієм по дві години на добу, все розбирали і укладали. Всього в Англії ми пробули 10 днів. Діти весь цей час були у наших батьків. А тиждень тому я повернулася до Одеси. Пробудемо тут до 29 липня. Андрій спеціально відпросився у тренера, щоб приїхати, забрати нас. Одна з дітьми я просто фізично не в змозі прилетіти. У результаті вся команда в наступний понеділок вилітає з Сінгапуру до Ліверпуля і отримає три дні відпочинку. Андрій же прямо з Сінгапуру летить до Одеси. Після чого пробудемо тут ще кілька днів і вже на весь футбольний сезон відправляємося до Великої Британії.

- Зараз спілкуєтеся з чоловіком по телефону?

- Так, бачимося і спілкуємося по скайпу. Андрійко, коли бачить тата, шалено радіє. Відразу впізнає, посміхається, кричить "тато". Все-таки, дитині вже майже два роки! У вівторок ми разом вітали голову сімейства з днем народження. У команді чоловіка теж привітали. Чоловік говорить, що в колективі його прийняли добре. І хоча в Андрія було декілька пропозицій, він вважав за краще залишитися в "Ліверпулі". Він радий, що повернувся в цю команду.

А "Ліверпуль" тим часом продовжує своє азіатське турне. В середу підопічні Рафаеля Бенітеса провели черговий контрольний поєдинок. На цей раз суперником "червоних" стала збірна Таїланду. Як і в матчі з "Рапідом", виграти англійцям не вдалося.

Команда Вороніна на очах місцевого прем"єр-міністра зіграла внічию - 1:1. Вже на 6-ій хвилині Райан Бабель вивів англійців вперед, замкнувши передачу Джеймі Каррагера. Але на 72-ій хвилині "червоні" отримали гол у відповідь. На виправдання мерсисайдців відзначимо, що наставник команди Рафаель Бенітес виставив на матч з Таїландом експериментальний склад.

Не грав в цьому поєдинку і капітан "Ліверпуля" Стівен Джеррард, який зараз зайнятий судовими розглядами на батьківщині. Воронін же, як і в матчі з "Рапідом", відіграв перший тайм. Був активний, але забити, на жаль, не зумів. Нагадаємо, що раніше "Ліверпуль" програв "Рапіду" - 0:1.

Андрій грав за "Ліверпуль" в сезоні 2007/2008. Всього у складі "червоних" в Прем"єр-лізі наш форвард провів 19 матчів (з них 13 - в основному складі). В цілому в поєдинках чемпіонату Андрій провів на полі 1122 хвилини, забивши за цей час 5 голів. Нескладно підрахувати, що в середньому на гол в Андрія йшли 4 матчі.

Відзначимо також, що в активі Андрія дві результативні передачі в Прем"єр-лізі. У пасиві - два попередження. А від точних ударів нашого форварда страждали воротарі "Тоттенхема" ("шпорам" Ворона забивав у двох матчах), "Дербі", "Блекберна" і "Сандерленда".

За матеріалами "Блик"

Зараз ви читаєте новину «Воронін обзавівся житлом у Ліверпулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі