неділя, 09 серпня 2009 13:15

"Не заспокоюсь, поки не поверну Шевченка в Київ" - Ігор Суркіс

"Не заспокоюсь, поки не поверну Шевченка в Київ" - Ігор Суркіс

В матчі четвертого туру Прем"єр-ліги України київське "Динамо" не без проблем розібралося з маріупольським "Іллічівцем" 3:1. У киян "дублем" відзначився Мілош Нінкович. Ще один гол на свій рахунок записав Олег Гусєв, який очолив гонку бомбардирів "Динамо" і чемпіонату. У гостей відзначився молодий Кас"ян. Не реалізував пенальті Кривошеєнко.

Вже традиційно першим з роздягальні команди вийшов президент клубу Ігор Суркіс і розповів журналістам про день народження Валерія Газзаєва і переговори з Шевченком про повернення в рідну команду.

- Звичайно я телефонував і вітав Валерія Георгійовича. Ми з ним домовилися, що я прилечу в день гри, якраз чотири години тому саме повернувся в Київ. Сьогодні ми полетимо в Москву. Газзаєв хоче зустрітися з сім"єю, підготуватися. Наскільки я розумію, буде велике свято, на якому я буду присутній. А в понеділок ми разом повернемося в Україну, щоб бути присутніми на Меморіалі Лобановського.

- Коли телефонували, що бажали Газзаєву?

- Здоров"я. Я щойно сказав хлопцям, що не треба так засмучувати головного тренера, адже можна було спокійніше виграти цю гру і в першому таймі. Все-таки 55 років буває не так часто. Це красива, кругла дата, тому тренер заслуговував не нервуватися¸ але така вже тренерська доля, що довелося йому понервувати. Тому, Валерію Георгійовичу успіхів і перемог, які будуть пов"язані тільки з київським "Динамо". Без перемог немає задоволення у футболі. Напевне і від ювілею не було б задоволення, якби команда програла.

- Андрій Шевченко в "Динамо" - це ще актуальна тема?

- У понеділок він прилітає в Київ і ми з ним сядемо і переговоримо. Під час нашої останньої розмови він казав, що Анчелотті йому довіряє і якщо він гратиме в "Челсі", то нам ще рік доведеться чекати. Я все одно свого не прогавлю і поверну Андрія в Київ. У будь-якому випадку.

- Є інформація, що "Челсі" готове відпустити Андрія, за умови що клуб оплатить річну зарплату Шевченка...

- Якщо вони дійсно відпустять Андрія, ми з ним про все домовимося. Для нього зараз головне не гроші. Сьогодні для головне грати. Це 100%. Думаю, після зборів у нього буде розмова з Анчелотті. Добре, що у нас є ще 20 днів на дозаявку гравців і в Лігу Чемпіонів і в чемпіонат України. За цей час ми вирішимо всі питання.

- Як ви будете переконувати Шевченка?

- Я не буду його переконувати. Він доросла людина, батько двох дітей. І я батько двох дітей. Що мені його переконувати? У нього є обставини. Я не раз говорив, що в Андрія є сім"я, є певний побут і умови в яких він звик жити, а матеріальний бік справи його не турбує. Думаю, він вже встиг заробити достатньо для життя.

- Що скажете про Маграо?

- Він вже в Києві. В неділю він пройде медобстеження, а в понеділок я прилечу і підпишу з ним контракт, якщо все буде добре.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Не заспокоюсь, поки не поверну Шевченка в Київ" - Ігор Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі