субота, 10 квітня 2010 15:20

"Металіст" на останніх секундах матчу не втримав перемоги над "Кривбасом"

"Металіст" на останніх секундах матчу не втримав перемоги над "Кривбасом"

Підопічні Мирона Маркевича в складному поєдинку не зуміли втримати перемогу над аутсайдером - 2:2.

Як і очікувалося, "Кривбас" чинив відчайдушний опір. Підопічні Юрія Максимова виглядали нічим не гірше претендента на медалі і добилися нічиєї - 2:2.

Перший гол "Металіста" став результатом хорошої комбінації гостей і наслідком серйозної помилки господарів: Олійник без проблем забив гол з-за меж штрафного майданчика.

Але після цього криворіжці наїжилася. Ще до перерви Морозюк зрівняв рахунок, а на початку другої половини "Кривбас" зобов"язаний був виходити вперед. Але Бартулович потрапив у штангу, а Воронков примудрився не влучити у порожні ворота (в рамку у "Металіста", до речі, повернувся Горяїнов).

"Металіст", який виглядав не так гостро, за марнотратство суперника покарав. Фініньо зробив рейд до воріт і подвоїв перевагу своєї команди.

Харків"яни вважали, що справа в капелюсі. Але "Кривбас" був іншої думки! Одна з найкращих, принаймні, за кількістю набраних очок - команд весни-2010 проявила неабиякий характер, і вже в доданий час Кіцута дальнім ударом засмутив Горяїнова. Невдалий відскок дезорієнтував воротаря, який нічим не зміг допомогти своїй команді.

Чемпіонат України

Прем"єр-ліга

24-й тур

"Кривбас" - "Металіст" - 2:2

Голи: Морозюк (37), Кіцута (90 +3) - Олійник (32), Фініньо (63).

"Кривбас": Каніболоцький, Сердюк (Кобахідзе, 66), Лисицький, Жданов, Кіцута, Федорчук, Максимов, Морозюк, Бартулович, Льопа, Воронков.

"Металіст": Горяїнов, Бордіян, Обрадович, Папа Гуйє, Фініньо, Валяєв, Шелаєв (Рикун, 46), Едмар, Олійник, Жажа (Селін, 90 +1), Девіч (Путівцев, 66).

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" на останніх секундах матчу не втримав перемоги над "Кривбасом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі