субота, 10 квітня 2010 12:25

Прем"єр-ліга оштрафувала Газзаєва на 5 тисяч гривень

Прем"єр-ліга оштрафувала Газзаєва на 5 тисяч гривень

Дисциплінарний комітет української Прем"єр-ліги за підсумками свого чергового засідання, прийняв рішення оштрафувати головного тренера київського "Динамо" Валерія Газзаєва на 5 тисяч гривень за неявку на регламентну прес-конференцію після закінчення відкладеного матчу 13-го туру чемпіонату України проти ужгородського "Закарпаття".

Нагадаємо, з журналістами після цього поєдинку спілкувався помічник Газзаєва по тренерському штабу "біло-блакитних" Валерій Зуєв. Він же і пояснив причину неявки наставника на прес-конференцію - погане самопочуття.

Також оштрафований і сам клуб "Динамо" - за використання вболівальниками команди тридцяти восьми піротехнічних засобів під час домашнього поєдинку 22-го туру проти харківського "Металіста". Така поведінка фанатів обійдеться "Динамо" штрафом у розмірі 15 тисяч гривень.

За подібні порушення правил поведінки вболівальників на стадіоні під час проведення матчів оштрафовані ще 10 клубів: "Дніпро", "Закарпаття", "Зоря", "Карпати", "Кривбас", "Металіст", "Металург" З, "Оболонь", "Таврія" і "Шахтар". Сумарний ж "урожай" штрафів Прем"єр-ліги на цей раз склав 59 500 тисяч гривень ($ 7400 тис.).

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, УПЛ

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-ліга оштрафувала Газзаєва на 5 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі