субота, 14 березня 2009 13:18

"Металіст" боротиметься до кінця" – екс-гравці "Шахтаря"

"Металіст" боротиметься до кінця" – екс-гравці "Шахтаря"
У неділю донецький "Шахтар" має провести найважливіший матч із харківським "Металістом" у рамках чергового туру української Прем"єр-ліги. Напередодні ветерани донецької команди поділилися своїми прогнозами з приводу цього протистояння, повідомляє "UA Футбол".

"Думаю, обом командам буде дуже важко, тому що "Шахтар" і "Металіст" тільки зовсім недавно провели складні матчі у Кубку УЄФА. Гравці віддали багато сил. У неділю буде гра фактично за друге місце і за потрапляння до Ліги чемпіонів. Гра буде дуже важкою, але в підсумку переможе "Шахтар" з рахунком 1:2", вважає Сергій Ковальов, півзахисник "Шахтаря" 1993-2001 років.

Олег Пестряков, який також грав на позиції півзахисника в "Шахтарі" у 1999-2003 роках, зазначив:

"Напевно, "Металіст" гратиме у відкритий футбол. Багато буде залежати від погоди та стану газону ОСК "Металіст". Щоб футбол був цікавим, необхідно гарне поле".

Він також вважає, що в непоступливій боротьбі "Шахтар" здобуде перемогу з рахунком 1:2.

"Без боротьби "Металіст" не поступиться. За рахунок Коельо, Едмара харків"яни зможуть забити нам гол. Хочу також відзначити молодого нападника Дениса Олійника, який може нам доставити багато клопоту", - додав Пестряков.

UAФутбол, Сhampion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" боротиметься до кінця" – екс-гравці "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі