четвер, 12 березня 2009 22:56

"Динамо" знову обіграє "Металіст", але тепер у Кубку УЄФА

"Динамо" знову обіграє "Металіст", але тепер у Кубку УЄФА
Кияни взяли ініціативу в свої руки із перших хвилин матчу. На 10-й хвилині Кравець отримав м"яч на лівому фланзі, побачив ривок Корреа і точно "виклав" м"яч на лінію штрафної, але Карлос відразу пробив, але набагато вище воріт.

"Металіст" відповів на 17-й хвилині - Олійник накрутив на фланзі Бетао, увійшов до штрафної та прострілив уздовж воріт, але Валяєв з лінії воротарської пробив над поперечиною. Через пару хвилин Алієв подавав із флангу, але спочатку Кравцю не вистачило кількох сантиметрів, щоб головою переправити м"яч у ворота, потім, коли Горяїнов відбив м"яч перед собою вже Вукоєвіч ледь не влучив у ворота. В останню мить Обрадовіч вибив м"яч на кутовий.

Перед самою перервою Алієв класно пробив зі штрафної - м"яч відскочив від газону, але Горяїнов у видовищному стрибку відбив м"яч. Сабліч одразу пробив головою з лінії воротарської, але м"яч пролетів над поперечиною.

Другий тайм почався з гострої атаки гостей - Едмар вивів на ударну позицію Коельо, той пробивав у дальній кут, але м"яч пройшов у сантиметрах від штанги. Не забарилось із відповіддю і "Динамо" - Гойє помилився, виконуючи штучне положення поза грою, Кравець вийшов один на один із Горяїновим, але Ганцарчик у підкаті заблокував удар. А на 54-й хвилині Горяїнов помилився після подачі кутового, не влучивши кулаками по м"ячу. Мілевський лише трохи підправив траєкторію польоту м"яча, але той вдарився у голову Вукоєвіча і залетів у ворота - 1:0 на користь "Динамо".

На 84-й хвилині "Металіст" мав шанс зрівняти рахунок - Бетао провалився на фланзі, але Березовчук не зміг відправити м"яч у ворота, оскільки зіткнувся із голкіпером. Порушення з боку голкіпера "Динамо" зафіксовано не було.

Матч київського "Динамо" та харківського "Металіста" завершився з рахунком 1:0 на користь киян.

Матч-відповідь 1/8 фіналу Кубка УЄФА пройде 19 березня.

uefa.comgazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" знову обіграє "Металіст", але тепер у Кубку УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі