пʼятниця, 13 березня 2009 14:23

Марко Девіч здивував Сьоміна

Марко Девіч здивував Сьоміна

Юрій СЬОМІН, головний тренер "Динамо":

- На мій погляд, був дуже цікавий і напружений матч. Це говорить про те, що в українській лізі є команди, які відповідають усім європейським вимогам. Матч проходив до гола, обидві команди непогано грали в обороні. Після першого гола були хороші моменти в Мілевського, але результат 1:0, на мій погляд, відображає хід цієї гри.

- Здалося, що наприкінці матчу "Динамо" прагнуло грати більше в обороні, ніж спробувати забити другий м"яч…

- Ситуація диктувала саме таку гру, і в контратаках у нас були два непоганих моменти. Ви знаєте, що в нас були кадрові проблеми – не було крайніх захисників, які є гравцями основного складу. Сьогодні на незвичній позиції дуже добре відіграв Єременко. Нінковіч, на мій погляд, поки що не дотягує до своїх найкращих фізичних кондицій, хоча особливих претензій до нього в мене немає.

- Було щось несподіване для вас у грі "Металіста"?

- Напевно, несподіваною була кінцівка, коли з виходом на поле Девіча вся команда додала в русі, а після дальніх передач стали створюватися небезпечні моменти біля наших воріт.

- На ваш погляд, що було в епізоді, коли в штрафному майданчику впав Коельо?

- Впав і впав... Цю ситуацію має коментувати суддя, який, на мій погляд, є найкращим арбітром Англії. У нас Мілевський двічі падав у штрафному майданчику суперника – аналогічно, нуль уваги.

- Наскільки серйозне пошкодження в Мілевського?

- У нього хронічна травма гомілкостопа. Періодично вона дає про себе знати. Втім, я гадаю, все буде гаразд.

- Хтось із футболістів, хто зараз перебуває в лазареті, може відновитися до повторного матчу з "Металістом"?

- Ми розраховуємо на повернення Юссуфа. Вже тиждень він займається в загальній групі. Також на підході Ярмоленко. Більше розраховувати нема на кого.

- Сьогодні розпочався турнір пам"яті Віктора Колотова. Чи є в "Динамо" футболісти, які можуть дорости до його рівня?

- Віктор Колотов – видатний гравець свого часу. Нинішні гравці "Динамо" також дуже хороші. Звичайно, ми шануємо пам"ять Колотова, футболіста мого часу. Віктор був джентльменом, людиною з двома серцями, виконував неймовірний об"єм роботи. Шкода, що його вже немає з нами.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Марко Девіч здивував Сьоміна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі