пʼятниця, 13 березня 2009 13:39

Англійські судді розчарували Маркевича

Англійські судді розчарували Маркевича
Мирон Маркевич, головний тренер ФК "Металіст" (Харків):

- Гра проходила до першого забитого м"яча і залишила двояке враження. Ми пропустили м"яч після стандартного положення, хоча момент був зовсім не небезпечний. Вся боротьба переноситься до Харкова.

- Яка установка була на матч?

- Ми не хотіли розкриватися. У першому таймі намагалися зіграти на контратаках, один раз у нас це вийшло, але забити Валяєв не зміг. Друга половина матчу була веселіша. У Джексона був хороший момент за рахунку 0:0 - забий він, і була б абсолютно інша гра.

- Чи була симуляція в моменті, коли Коельо впав в штрафному майданчику і отримав жовту картку?

- Яка може бути симуляція, якщо він знаходиться попереду, а позаду нього два захисники? Втім, треба дивитися касету. Мені здалося, що там був чистий пенальті.

- Задоволені Ви суддівством?

- Як я можу бути ним задоволений?

Нагадаємо, що "Металіст" поступився "Динамо" з рахунком 0:1. Постарався Огнен Вукоєвіч. Матч обслуговувала англійська бригада арбітрів.

Рефері - англієць Майкл Райлі. На сьогодні Райлі, напевно, найвідоміший британський рефері. Відрізняється принциповістю, нелюбов"ю до симуляцій та грубої гри. Ці якості зробили Райлі одним з найжорсткіших арбітрів англійської Прем"єр Ліги.

Рефері на лінії - Мо Матадар (Англія), Філіп Шарп (Англія)

Четвертий рефері - Стюарт Еттуелл (Англія)

За матеріалами gazeta.ua, ФК "Металіст"

Зараз ви читаєте новину «Англійські судді розчарували Маркевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі