вівторок, 29 вересня 2009 11:40

"Динамо" треба зіграти з "Барселоною" розкуто" - Ващук

"Динамо" треба зіграти з "Барселоною" розкуто" - Ващук

"Букмекери дають за перемогу "Динамо" всього 5%? Так, це найкраще, коли інші думають, що у тебе немає шансів! - поділився думками 34-річний захисник "Чорноморця" Владислав Ващук, який в 97-му громив "Барсу" з "Динамо".

"Тоді легко грати. 12 років тому теж всі вважали, що "Барса" нас порве. А розгромили її ми. "Динамо" в останніх матчах відпрацьовувало модель гри з каталонцями – гравці підстроювалися під суперника, в"язали його і контратакували. Виходило непогано. Але засиджуватися в обороні теж не варто.

Згадуючи 97-й, скажу, що ми вірили в Лобановського, у нас була команда на полі і поза ним, сім"ями в Конча-Заспу на шашлики виїжджали. Зараз цього немає, але, може, це і не потрібно. Головне щоб команда була на полі. Що стосується травми Шеви, то раз він говорить, що може грати, значить, викладеться на 100%. Андрій давно чекав цієї гри. Думаю, з урахуванням 97-го, "Барса" побоюватиметься киян. А нам потрібно грати розкуто. Хачеріді, якому, доведеться стримувати Ібру, ще "сируватий".

Але 12 років тому ніхто не говорив про нашу молодість. А мені тоді теж було 22, як зараз Хачеріді. І теж ніхто не думав, що два поспіль матчі з "Барсою" можна зіграти "на нуль". Зіграли. І зараз це під силу. Під силу ж було, програючи "Рубіну" 0:1, коли всі були шоковані, перемогти 3:1".

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" треба зіграти з "Барселоною" розкуто" - Ващук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі