понеділок, 09 листопада 2009 13:08

"Баварія" продасть Рібері наступного року

"Баварія" продасть Рібері наступного року

Мюнхенський футбольний клуб "Баварія" в 2010 році продасть півзахисника збірної Франції Франка Рібері. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com. Сума трансферу гравця може скласти близько 35 мільйонів євро. У числі команд, зацікавлених у покупці француза, називаються мадридський "Реал", "Барселона" і англійський "Манчестер Сіті".

На початку сезону-2009/10 ЗМІ повідомляли, що "Реал" пропонував "Баварії" продати Рібері і був близький до того, щоб підписати з футболістом п"ятирічний контракт, проте німецький клуб відмовився продавати півзахисника за будь-які гроші.

За даними Goal.com, "Баварія" планує розлучитися з Рібері після закінчення сезону-2009/10, проте "Манчестер Сіті" готовий заплатити велику суму за гравця, щоб придбати його вже в січні 2010 року.

У 12 матчах чемпіонату Німеччини сезону-2009/10 "Баварія" набрала 20 очок і розташувалася на восьмому місці в турнірній таблиці. У Лізі чемпіонів мюнхенці в чотирьох зустрічах набрали тільки чотири очки і майже втратили шанси на вихід в плей-офф.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" продасть Рібері наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі