середа, 16 червня 2010 10:54

"Якщо Нова Зеландія вийде з групи, то їм треба відразу пам"ятники ставити" - Ребров

"Якщо Нова Зеландія вийде з групи, то їм треба відразу пам"ятники ставити" - Ребров
Чемпіон трьох країн Сергій Ребров виходив на вулицю вісім разів під час матчу Нова Зеландія – Словаччина (1:1). Про це він розповів у програмі "Третій тайм" на каналі ICTV.

"Напевне з групи вийдуть Італія та Парагвай. Словаччина побореться за одне з прохідних місць. Якщо Нова Зеландія вийде з групи, то їм на батьківщині треба відразу пам"ятники ставити.

Матч був один з найнудніших на чемпіонаті. Я дивився гру вдома і вісім разів виходив на вулицю, тому що було нецікаво дивитися".

Футболіст київського "Арсенала" Ролан Гусєв також нічого цікаво у цій грі не побачив.

"Прикро, коли такі команди, як Нова Зеландія присутні на такому велику святі футболу, а збірні України та Росії там немає. Наші дві збірні набагато сильніші. Чогось цікавого в матчі я не побачив – грали дві звичайні команди.

Словаки ще зберігають шанси на вихід з групи. Матч з Парагваєм стане ключовим для них. Італійці пройдуть груповий етап без проблем."

З усіх матчів, які вже пройшли на полях ПАР Гусєва найбільше вразила збірна Німеччини.

"Дуже сильне враження залишилось після гри Німеччина – Австралія (4:0). Німці вразили фізичною підготовкою та ігровою взаємодією."

Сьогодні пройдуть заключні матчі першого туру ЧС-2010. О14:30 Гондурас зіграє з Чилі, матч Іспанія – Швейцарія розпочнеться о 17:00.

О 21:30 грою ПАР – Уругвай стартує другий тур мундіалю.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Нова Зеландія вийде з групи, то їм треба відразу пам"ятники ставити" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі