четвер, 12 листопада 2009 10:17

Поліція відпустила Тайсона під заставу (ФОТО)

Автор: tmz.com
 

Колишнього абсолютного чемпіона світу з боксу Майка Тайсона звільнено під заставу в 20 тисяч доларів. Про це повідомляє сайт TMZ.com. Тайсона було заарештовано в міжнародному аеропорту Лос-Анджелеса за підозрою в побитті фоторепортера.

Інцидент стався 11 листопада в 16:30 за місцевим часом. Боксера затримали після сутички з фотографом, що сталася біля квиткової каси авіакомпанії United Airlines. Репортер, ім"я якого не називається, одержав невелике розсічення на лобі.

43-річний Тайсон заявив поліції, що фотограф вдарив його, щоб спровокувати на відповідні дії. Репортер, в свою чергу, заявив, що Тайсон вдарив його в обличчя і намагався відібрати фотокамеру, щоб знищити зроблені фотографом знімки. Після інциденту фоторепортера було відправлено до лікарні.

Представник Тайсона заявив сайту TMZ.com, що боксер знаходився в аеропорту разом зі своєю десятимісячною дочкою і намагався захистити її.

Тайсон провів деякий час в аеропорту, а потім був переведений до поліцейської дільниці, звідки його відпустили під заставу в 20:10 за місцевим часом.

За словами представника поліції Аарона Маккрейні, з боксером не виникло жодних труднощів. Маккрейні відзначив, що Тайсон охоче йшов на контакт зі співробітниками правоохоронних органів.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Поліція відпустила Тайсона під заставу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі