середа, 08 лютого 2012 12:56

Пол Маліньяджі не хоче битися на "Донбас-Арені"

Пол Маліньяджі не хоче битися на "Донбас-Арені"

В інтерв'ю RingTV американський боксер-професіонал Пол Маліньяджі (на фото) розповів про небажання підписувати контракт, мотивуючи це не підходящим для нього місцем проведення бою (Донецьк, Україна).

"Мені б не хотілося приїхати у чуже місто і програти", - заявив американець.

Нагадаємо, в листопаді 2011 р. в Донецьку на конвенції WBA він заявляв, що вважає за честь боксувати з чемпіоном світу В'ячеславом Сенченком на Донбас-Арені, одному з кращих стадіонів Європи.

Українець проведе захист поясу WBA на "Донбас Арені"

Більше того, американський боксер вкрай розчарований торгами за право проведення бою, які компанія Golden Boy Promotions програла українській "Union Boxing Promotion". Він вважає, що проведення бою в Україні знижує рівень його гонорару, проте та ж Golden Boy Promotions виставила на торгах суму, яка у чотири рази нижча суми української сторони, а значить і гонорар Пола був би значно меншим.

За відмовою послідують санкції WBA і він вилетить з топ 15-ти рейтингу цієї організації, крім того до нього будуть пред'явлені претензії з боку Всесвітньої боксерської асоціації, як це вже було з Бредом Соломоном.

Український боксер став Інтерконтинентальним чемпіоном у Донецьку

Гонорар, запропонований йому за бій досить високий, навіть за мірками самого американця, а про справедливість суддівства можуть свідчити турніри, які раніше проходили у Донецьку, на яких в абсолютно рівних боях місцеві боксери не завойовували звання чемпіона світу WBA (Станіслав Каштанов) і звання чемпіона Європи EBU (Олег Єфимович) до загального здивування як фахівців, так і суперників українських боксерів.

Через непорозуміння між компанією Golden Boy Promotions і Полом Маліньяджі в процентному розподілі гонорару програного ними на торгах бою і необґрунтовані претензії американського боксера до місця проведення бою, може бути зірваний поєдинок за звання чемпіона світу за версією WBA.

Зараз ви читаєте новину «Пол Маліньяджі не хоче битися на "Донбас-Арені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі