четвер, 16 червня 2011 19:04

"Подальший розвиток футболу без єдиного пулу - утопія" - Данилов

"Подальший розвиток футболу без єдиного пулу - утопія" - Данилов

Президент української Прем'єр-ліги Віталій Данилов в ефірі програми Футбол News, що виходить на каналі "Футбол" розповів, як йдуть справи зі створенням єдиного пулу телевізійних трансляцій матчів УПЛ.

"Якщо проаналізувати ситуацію, яка склалася за останні два роки, то жоден власник клубу ніколи не висловлювався проти єдиного телевізійного пулу. Питання в тому, як до цього йти, - почав Данилов. - Багато говорили, що непрозорими були торги, інші закликали створити робочу групу і так далі. Всі ці етапи ми пройшли".

"У черговий раз ми заявили про намір створити пул - розіслали всім каналам запрошення взяти участь у тендері, щоб нарешті почати конструктивну роботу, - продовжив президент УПЛ. - До мого приємного здивування на зборах з'явився пан Ткаченко, який представляє канал 1+1. Він висловив готовність брати участь у торгах, якщо команди не будуть заперечувати".

"Ми прийняли рішення дати три дні на проведення бліц-консультацій з телеканалами. І у вівторок, 21 червня, вже вийти з якимось рішенням. Чи це будуть прямі торги, чи це будуть якісь домовленості між каналами. Сподіваюся, що нам вдасться створити єдиний пул, тому що подальший розвиток футболу без цього - це утопія", - безапеляційно заявив екс-президент ФК Харків, що припинив своє існування.

"Клуби, які в минулому році не увійшли в пул, кажуть, що все полягало в економічній складовій. Якщо говорити про ринкові відносини, то канал, який заплатить більше грошей, повинен буде показати всі матчі і розподілити гроші між клубами. Якщо не створювати навколофутбольно-політичні ситуації, то альтернативи єдиного пулу немає", - ще раз підкреслив Данилов.

Нагадаємо, також сьогодні, 16 червня, на засіданні УПЛ був прийнятий календар першого кола УПЛ сезону 2011/12 рр..

Зараз ви читаєте новину «"Подальший розвиток футболу без єдиного пулу - утопія" - Данилов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі