середа, 14 квітня 2010 13:09

Почалися переговори про претендентський поєдинок Валуєв-Соліс

Почалися переговори про претендентський поєдинок Валуєв-Соліс

Промоутери російського боксера-важкоатлета Миколи Валуєва і кубинця Одланьера Соліса почали переговори щодо проведення бою. Про це повідомляє інтернет-видання FanHouse.com. Якщо сторони домовляться про організацію поєдинку, його переможець стане обов"язковим претендентом на титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), який належить українцеві Віталію Кличку.

За рішенням WBC, промоутери боксерів в термін до 30 квітня 2010 року можуть домовитися про умови проведення поєдинку в двосторонньому порядку. Якщо домовленості досягти не вдасться, WBC призначить торги на право організації бою.

29-річний Соліс, який став у 2004 році чемпіоном Олімпійських ігор в Афінах, в 16 боях на професійному ринзі здобув 16 перемог. Свій останній поєдинок кубинець провів у березні 2010 року з 35-річним Карлом Девісом Драммондом з Коста-Ріки. Соліс переміг нокаутом у третьому раунді.

36-річний Валуєв за свою кар"єру здобув 50 перемог (34 - нокаутом) і зазнав дві поразки. У листопаді 2009 року росіянин програв британському боксерові Девіду Хею і поступився йому титул чемпіона світу WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Почалися переговори про претендентський поєдинок Валуєв-Соліс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі