субота, 03 квітня 2010 16:25

Наступний поєдинок Валуєв проведе у червні

Наступний поєдинок Валуєв проведе у червні

Екс-чемпіон світу за версією WBA в суперважкій вазі Микола Валуєв у найближчі дні розпочне у Сочі підготовку до наступного бою, який пройде на початку червня, повідомив тренер боксера Олександр Зімін.

"6 квітня на тренувальному зборі в Сочі ми розпочнемо підготовку до наступного бою Миколи, наміченому на початок червня, - сказав Зімін. - Збір на півдні триватиме близько двох тижнів, а основний акцент буде зроблений на загальнофізичної і спеціальну фізичну підготовку".

За словами тренера, "промоутери Миколи повідомили нам, що орієнтовна дата проведення наступного бою - 5-6 червня, але з ким Коля буде боксувати і де пройде поєдинок, поки невідомо. Можливо, що матч пройде не за версією WBA, а з якої- або другий (WBC, WBO, IBF)".

"Необхідна базова підготовка зараз у Миколи є, - зазначив Зимін. - А двох місяців цілком достатньо, щоб вивести боксера на добрий рівень готовності".

Співрозмовник агентства відзначив, що "над тактичною підготовкою ми почнемо працювати на наступному зборі, коли вже стане відомий суперник Миколи".

Микола Валуєв останній бій провів 7 листопада 2009 року в Нюрнберзі (Німеччина), поступившись чемпіонським поясом WBA британцеві Девіду Хею.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Наступний поєдинок Валуєв проведе у червні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі