середа, 07 квітня 2010 13:40

Платіні полякав львівську владу "кардинальними рішеннями" (ФОТО)

Мішель Платіні попередив міську владу Львова, що прийде час, коли УЄФА буде приймати кардинальні рішення

"Ми віримо, що Львів залишиться серед міст, які прийматимуть Євро. Нам потрібні більші гарантії від міста та держави загалом", - сказав Президент УЄФА Мішель Платіні на прес-конференції під час візиту у Львів. Вона відбулася у палаці Потоцьких

Вже наступного року аеропорт та злітно-посадкова смуга, подовжена на кілометр мають бути у Львові. Іншим важливим питанням є стадіон.

"Головне питання – це стадіон та аеропорт. Сьогодні ми слухаєм обіцянки міської влади, що все буде збудоване вчасно. Ми їм віримо . Але прийде момент, коли час вийде, та доведеться приймати певні кардинальні рішення", - повідомив Платіні.

"Я фахівець з футболу, а не з будівництва, але відповідні служби пильно стежать за тим, що відбувається там", - відповів він на питання, чи вірить він у вчасне завершення поставлених завдань.


Президент іще раз наголосив, що в Україні Євро-2012 не буде, якщо стадіон у Києві вчасно не збудують.

"Завтра матиму зустріч з Президентом України Віктором Януковичем, на якій ми будемо вимагати ще більше гарантій про те, що Україна зможе впоратись з поставленими завданнями", - відзначив Платіні.

Цей протокольний візит став важливим передусім для самого Платіні та членів фінансового відділу УЄФА, які до цього знали лише про ситуацію в Києві, а тепер знайомляться з іншими містами – учасниками. В його рамках керівник європейського футболу проінспектував аеропорт, місця будівництва нового терміналу та футбольної арени до Євро-2012.

Наостанок Платіні подарував вимпел міському голові Львова Андрію Садовому.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Платіні полякав львівську владу "кардинальними рішеннями" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі