субота, 24 вересня 2011 15:56

"Платіні буде здивований", - Суркіс про візит президента УЄФА

"Платіні буде здивований", - Суркіс про візит президента УЄФА

26-27 вересня Україну з робочим візитом відвідає делегація керівництва УЄФА на чолі з Мішелем Платіні. У перший день футбольні чиновники оглянуть об'єкти Львова, Донецька та Харкова, а 27 числа - Києва. Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс впевнений, що Платіні буде приємно здивований побаченим в містах країни, що приймають матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Платіні приїде, він побачить на власні очі стадіони в Донецьку, Львові, Харкові, в Києві, нарешті, побачить все, що пов'язано з аеропортами. Я можу сказати, що він буде здивований. Здивований тому, що ще у квітні під час свого попереднього візиту до Києва, після зустрічі з президентом країни Віктором Януковичем він не вірив, що це буде" - наводить слова Суркіса "Інтерфакс".

Президент ФФУ в четвер увечері повернувся із засідання виконкому УЄФА на Кіпрі, де було заслухано звіт про підготовку до Євро-2012.

"Я вперше відчув себе комфортно за весь цей час, тому що зник скептицизм і песимізм, - зазначив Суркіс. - Сьогодні для УЄФА важливо не тільки, щоб ми провели турнір. Ми його проведемо. Хтось, можливо, закриє певним чином очі на те, що у нас недостатня кількість п'ятизіркових та чотиризіркових готелів, можливо, є труднощі при проведенні півфінального матчу в Донецьку, оскільки там немає такої кількості готелів. Але в УЄФА є дуже чітка позиція, що не треба сьогодні будувати те, що не буде задіяно після Євро-2012", - зазначив глава українського футболу.

Зараз ви читаєте новину «"Платіні буде здивований", - Суркіс про візит президента УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі