середа, 16 квітня 2008 10:13

Південна Африка вимагає відставки президента FIA

Південноафриканська федерація автоспорту приєдналася сьогодні до тих, хто закликає до відставки президента FIA Макса Мослі після відомого скандалу з публікаціями в бульварній пресі.

- Нас не цікавлять подробиці приватного життя, але ми не можемо потурати поведінці президента FIA, оскільки це приносить погану славу федерації, її регіональним членам і автоспорту в цілому. Зрештою, все це може привести до того, що спонсори захочуть дистанціюватися від автоспорту, тому ми одностайно закликаємо до відставки Мослі, - заявив генеральний директор південноафриканської федерації.

Директорові федерації вторить бос аффіліруваноїFIA автомобільній асоціації Південної Африки Ед Кок.

- Не зважаючи на заклики до негайної відставки, пан Мослі заявив, що не покине свою посаду, тому ми змушені зробити заяву про те, що згодні з таким закликом, до скликання Генеральної Асамблеї.

Кок пояснив журналістам, що поїздка до Парижа на засідання, яке повинне визначити майбутнє Макса Мослі, нічого не коштуватиме - всі витрати по перельоту і розміщенню взяла на себе FIA.

www.f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Південна Африка вимагає відставки президента FIA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі