понеділок, 31 березня 2008 11:16

Мослі звинуватили у нацизмі й участі у садомазохістській оргії

Мослі звинуватили у нацизмі й участі у садомазохістській оргії

Недільна замітка в лондонській News Of The World про президента FIA Макса Мослі викликала справжній переполох у спортивній пресі. Все опинилося наскільки серйозно, що тепер може навіть загрожувати відставкою Мослі.

Бульварна газета опублікувала подробиці пригод пана, зовні схожого на президента FIA, розповівши і знявши на відео ситуацію таку непристойну, що на іміджі 67-річного Мослі це може позначитися вкрай негативно. Якщо коротко, в статті йде мова про те, що він, нібито, взяв участь у розгнузданій "садомазохістській оргії" з елементами нацистської символіки і за участю п"яти повій. Причому, йому пригадали все: і тата-фашиста, і недавно анонсовану федерацією програму боротьби з расизмом.

Стаття на першій смузі News Of The Wold з"явилася близько 15:00, а далі все розвивалося за класичними законами жанру: менш ніж за дві години її передрукували колеги з німецького Motorsport Total, італійці з Ilmessaggero і Adrivo Motorsport Magazin. Єстафету підхопили й інші видання.

- Це внутрішня справа Мослі, його адвокати вже зв"язалися з представниками газети, і в цій ситуації FIA утримується від коментарів, - повідомив неназваний представник федерації.

Зрозуміло, єврейські організації миттєво, і у вельми різкій формі засудили поведінку Мослі, чий батько Освальд був лідером британського союзу фашистів і особистим другом Адольфа Гітлера.

- Не бачу іншого виходу, окрім відставки. У глибині душі я сподіваюся, що він зможе продовжити – Мослі відмінно справляється зі своїми обов"язками. Те, чим він займається за закритими дверима – його особиста справа, але якщо ситуація приймає такий поворот... Я шокований, - прокоментував ситуацію екс-чемпіон світу сер Стірлінг Мосс.

З"явилася і думка Берні Екклстоуна:

- Я знаю його дуже давно. Якби мені хтось повідомив щось подібне, не представивши доказів, я б навряд чи повірив. Але якщо припустити, що все це правда, то приватне життя людини – його особиста справа. Я щиро сподіваюсь, що на спорті це не відіб"ється. Знаючи Макса, готовий припустити, що це жарт.

f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Мослі звинуватили у нацизмі й участі у садомазохістській оргії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі