четвер, 02 липня 2009 11:39

Перед початком нового сезону "Сокіл" виплатив хокеїстам борги

Перед початком нового сезону "Сокіл" виплатив хокеїстам борги

В середу, 1 липня, почалася передсезонна підготовка київського "Сокола", яку команда проведе напередодні старту у 18-му Відкритому чемпіонаті Білорусії.

У найближчі три дні гравці основи пройдуть медичне обстеження, за результатами якого тренерський штаб команди (у числі новоспечені фахівці Анатолій Степаніщев і Василь Бобровников), розпише індивідуальні плани тренувальних навантажень для хокеїстів.

До занять "на землі" команда приступить в найближчий понеділок - 6 липня. Потім - льодова підготовка в броварському "Терміналі". На початок серпня запланований виїзд на тритижневі збори в майже "свій" словацький Зволен, де "Сокіл" візьме участь в міжнародному турнірі і серії тренувальних матчів. На кінець серпня запланована участь ще в одному передсезонному турнірі - найімовірніше в підмосковному Подольську (фінансові умови якого зараз уточнюються).

У складі "Сокола" підготовку до сезону 2009-10 рр. починають 34 виконавці:

воротарі: Костянтин Сімчук, Ігор Карпенко, Олександр Федоров, Вадим Селіверстов, Михайло Балабан,

захисники: Юрій Гунько, Андрій Срюбко, Дмитро Толкунов, Олександр Побєдоносцев, Юрій Наваренко, Денис Ісаєнко, Олег Благой, Володимир Алексюк, Руслан Свиридов, Артем Неверов, Микола Ладигін,

нападаючі: Вадим Аверкін, Дмитро Цируль, Віталій Литвиненко, Олександр Матвійчук, Роман Сальников, Роман Малов, Євген Пастух, Сергій Харченко, Олександр Яковенко, Артем Гніденко, Валентин Олецький, Руслан Безщасний, Дмитро Німенко, Ігор Карлов, Олексій Войцеховський, Ігор Слюсар, Роман Благой, Дмитро Ісаєнко.

Готувати команду до сезону доведеться тренерському штабу у складі Олександра Сеуканда (головний тренер), Анатолія Степаніщева, Василя Бобровникова (асистенти головного тренера), Леоніди Бойко (тренер з фізпідготовки), "лікарській бригаді" - Олександр Яренко, Віталій Сазонов (лікарі), Анатолій Шкура (масажист) і дуету менеджерів - Аркадій Абрамов і Василь Фадєєв.

Також, в день виходу гравців, тренерського і обслуговуючого персоналу команди керівники клубу погасили всі борги по зарплаті за минулий сезон, що не може не вселяти оптимізм у майбутнє гранда українського хокею.

ХК "Сокол"

Зараз ви читаєте новину «Перед початком нового сезону "Сокіл" виплатив хокеїстам борги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі