четвер, 18 червня 2009 09:57

"Сокіл" розповів як готуватиметься до старту в екстралізі

"Сокіл" розповів як готуватиметься до старту в екстралізі

Сформувався план підготовки "Сокола" до майбутнього сезону, який кияни проведуть у відкритому чемпіонаті Білорусії.

За два місяці до старту екстраліги рать Олександра Сеуканда має намір зіграти серію товариських матчів, побувати на зборах у Броварах (під Києвом) і словацькому Зволені, а також взяти участь у двох міжнародних турнірах.

З відпустки хокеїсти "Сокола" мають вийти традиційно -1 липня. Мотати кілометраж стежками Бабиного Яру і проливати піт в спортзалі гравці почнуть у перших числах, коли пройдуть поглиблений медогляд. З 15 липня "біло-сині" перебазуються у Київську область, де почнуть льодові заняття в броварському "Терміналі" аж до 30 липня.

У цей період "соколи" напевно проведуть парочку спаринг-матчів з "Гомелем", "Вітебськом" або "Хімволокном". На початку серпня (з 5 числа) кияни запланували двотижневий виїзд в добре знайомий їм Зволен, де пройде другий етап підготовки, а з ним і меморіал Павла Забойника за участю словацьких команд.

Щодо другої половини серпня, то тут у киян залишаються питання. З двох міжнародних турнірів (у Гродно і Подольському), на які "Сокіл" отримав запрошення, слід вибрати найпривабливіший, тому їхні терміни співпадають (26-29 серпня).

Спочатку керівництво українців схилялося до варіанту поїздки в Гродно, але представницький склад подільського "з"їзду" ("Сокіл", "Крилья Совєтов", "Хімік", "Югра", мінське "Динамо" і один з фінських клубів) явно похитнув позиції першого.

Навіть якщо не приїде "Хімік", виключений днями з КХЛ, склад учасників все одно викликає непідроблений інтерес та ажіотаж. Очевидно, що свій вибір "Сокіл" зробить на користь підмосковного турніру, де він радий буде зустрітися зі старими знайомими...

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" розповів як готуватиметься до старту в екстралізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі