пʼятниця, 19 червня 2009 11:10

"Сокіл" зберіг чотирьох провідних гравців

"Сокіл" зберіг чотирьох провідних гравців

Семиразовий учасник чемпіонатів світу у вищому дивізіоні і один з "гвардійців" збірної України (144 матчі) Роман Сальников продовжить кар"єру у "Соколі".

Уродженець Харкова не став шукати пригод на свою голову і погодився прослужити українському грандові ще один рік своєї насиченої кар"єри.

Минулий сезон через перелом малої гомілкової кістки у 33-річного Сальникова видався не найвдаліший. Проте і двомісячне лікування не перешкодило Роману набрати 32 (17+15) очки в 45 матчах вищої ліги чемпіонату Росії.

Крім того, провідні хокеїсти "Сокола" нападаючі Віталій Литвиненко (39 років), Олександр Матвійчук (34) і захисник Андрій Срюбко (33) дали попередню згоду поставити підпис під новим контрактом з київським клубом.

Не дивлячись на існуючу заборгованість по зарплаті, ветерани не стали приховувати свого бажання залишитися в "Соколі", після чого дали добро на продовження кар"єри у столичному колективі.

ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" зберіг чотирьох провідних гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі