вівторок, 21 травня 2013 18:48

Останню жуйку Алекса Фергюсона купили за $ 600 тисяч

Популярний інтернет-аукціон eBay виставив на продаж жувальну гумку екс-головного тренера футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Алекса Фергюсона, яку він жував під час останнього матчу біля керма цієї команди.

Як стверджує видання Metro, за підсумками торгів, які стартували 19-го травня, лот у пам'ятному футлярі був проданий за 390 тисяч фунтів стерлінгів, або близько $ 600 тисяч, повідомляють "Вести".

Жуйку підібрав один з уболівальників після матчу заключного 38-го туру чемпіонату Англії, в якому "Червоні дияволи" зіграли у результативну нічию з "Вест Бромвічем" (5:5). Повідомляється, що виручені кошти підуть на благодійність.

Додамо, що після матчу вболівальники обох команд стоячи вітали тренера, а птах Беггі, талісман "Вест Бромвіча", вручила йому нову упаковку жувальної гумки.

71-річний Фергюсон оголосив про відставку після майже 27 років на чолі "Манчестер Юнайтед" на початку травня. Під його керівництвом команда виграла 13 кубків чемпіонату Англії, а також два кубка Ліги чемпіонів. Наступником Фергюсона стане тренер "Евертона" Девід Моєс.

Зараз ви читаєте новину «Останню жуйку Алекса Фергюсона купили за $ 600 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі