пʼятниця, 18 вересня 2009 12:29

Олімпійська чемпіонка завершила кар"єру у 22-а роки

Олімпійська чемпіонка завершила кар"єру у 22-а роки

Олімпійська чемпіонка з плавання француженка Лор Манаду завершила спортивну кар"єру в 22 роки. За словами Манаду, вона вирішила піти із спорту, оскільки більше не відчуває в собі бажання змагатися на найвищому рівні. Спортсменка зізналася, що це рішення далося їй не легко, але зараз у неї багато інших інтересів, повідомляє AFP.

Манаду виграла свою єдину золоту олімпійську медаль на Іграх 2004 року в Афінах у віці 17 років. Тоді француженка перемогла в запливі на 400 метрів вільним стилем. Крім того, на Олімпіаді-2004 Манаду завоювала срібло на дистанції 800 метрів вільним стилем і бронзу на дистанції 100 метрів на спині.

Надалі у плавчихи виникли складнощі в особистому житті (вона зі скандалом розлучилася зі своїм італійським другом), і на Олімпіаді-2008 в Пекіні вона не виграла жодної медалі. Проте, Манаду заявила, що вона добилася в спорті всього, про що мріяла, і навіть більшого. "Тепер у мене є багато часу, щоб подумати про майбутнє", - сказала спортсменка.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Олімпійська чемпіонка завершила кар"єру у 22-а роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі