середа, 17 березня 2010 11:16

На ЧС з хокею за збірну України може зіграти "американець"

На ЧС з хокею за збірну України може зіграти "американець"

Став відомий попередній графік проведення навчально-тренувального збору національної команди України напередодні першості світу в Голландії.

Як повідомив старший тренер "синьо-жовтих", Анатолій Степанищев, неофіційний збір відкриється вже 22 березня, коли на лід "Авангарду" почнуть прибувати легіонери з Білорусії та Росії.

Офіційний тренінг-кемп відкриється 6 квітня, а 9 та 10 квітня нас чекають контрольні матчі зі збірною Польщі. Ці спаринги пройдуть у Броварах, після чого, 11 квітня кандидати в збірну вирушать на заключний етап підготовки до Мінська.

У столиці Білорусі команда буде займатися до 16 квітня - на цю дату назначений ще один контрольний поєдинок (суперник уточнюється), після чого збірна України повернеться до Києва, звідки вирушить в голландський Тілбург, де з 19 по 25 квітня пройдуть матчі групи А хокейної першості першого дивізіону.

Тим часом, тренерський штаб національної збірної України в особі Михайла Захарова та Анатолія Степаніщева включив у розширений список на підготовку до ЧС-2010 групу молодих хокеїстів.

Шанс поїхати на світовий форум в голландський Тілбург (19-25 квітня) отримають 19-річний воротар Михайло Балабан ( "Сокіл"), 20-річний захисник Денис Петрухно з Springfield Jr. Blues (студентська ліга NAHL), а також форварди: 20-річний Максим Квітченко ( "Хімік") і його ровесники Микита Буценко та Георгій Кіча з "Білого Барса" (Броварський район).

Відзначимо, що в нинішньому сезоні Петрухно у складі Springfield Jr. Blues в 42 матчах закинув три шайби і віддав 21 гольову передачу.

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «На ЧС з хокею за збірну України може зіграти "американець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі