середа, 25 травня 2011 12:48

"МЮ" програв "Ювентусу" у прощальному матчі Гарі Невілла
8

Туринський "Ювентус" переміг "Манчестер Юнайтед" в товариському матчі, присвяченому закінченню ігрової кар'єри легендарного захисника "червоних" Гарі Невілла.

Зустріч, що проходила у вівторок на полі "Олд Траффорд" в Манчестері, закінчилася перемогою італійських гостей з рахунком 2:1.

Господарі повели на 18-й хвилині після голу Вейна Руні. Однак, "Ювентус" не тільки зміг відігратися зусиллями Сімоне Пепе (40), але і вийти вперед: переможний гол на рахунку Мануеля Джандонато (79). За 7 хвилин до фінального свистка Гарі Невілл, випускник футбольної академії "МЮ" 1992 року, під оплески залишив газон.

Крім діючих гравців "червоних дияволів" у грі взяли участь колишні партнери Невілла по команді: Ніккі Батт, Девід Бекхем і Філ Невілл, брат Гарі, який виступає нині за "Евертон".

Гарі Невілл з 1992 року провів за команду Алекса Фергюсона 602 матчі і забив 7 голів. Захисник 8 разів ставав у складі рідного клубу чемпіоном Англії, і двічі - переможцем Ліги чемпіонів. У 2005 році Невілл став капітаном "МЮ". Також на рахунку прославленого гравця 85 матчів у футболці збірної Англії.

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" програв "Ювентусу" у прощальному матчі Гарі Невілла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі